schedule

Schedule

Event Info | Travel & Lodging



Print Friendly

Friday, April 4th, 2014

  • 8:00 AM | 60 minutes | Doors open / Breakfast / Late Registration
  • 9:00 AM | 5 Minutes | Welcome, Dr. Dale Eeasley, CIEF, Allyssa Kipling, CEO President
  • 9:05 AM | 10 Minutes | Conference Welcome by Hal Daub & Other Announcements, Introduce Duane
  • 9:15 AM | 15 Minutes | Meet the MC, Duane Spires
  • 9:30 AM | 35 Minutes | Kenny Nguyen, Big Fish Productions
  • 10:05 AM | 40 Minutes | Brittany Rose, More than Cheer
  • 10:45 AM | 15 Minutes | Break
  • 11:00 AM | 90 Minutes | Michael Shultz, RAIN Group
  • 12:30 PM | 60 Minutes | Lunch Provided by Patricia Catering
  • 1:30 PM | 30 Minutes | Austin Anderson, Comedian
  • 2:00 PM | 30 Minutes | Fletcher Richman, Spark Boulder
  • 2:30 PM | 30 Minutes | Jeff Livney, Livney+Partners
  • 3:00 PM | 15 Minutes | Break
  • 3:15 PM | 40 Minutes | Adrian Blake, Social Media Contractors
  • 3:55 PM | 40 Minutes | Duane Spires
  • 4:35 PM | 10 Minutes | Wrap-up
  • 4:45 PM | 0 Minutes | Dismissal

Saturday, April 5th, 2014

  • 8:00 AM | 90 Minutes | Doors Open / Breakfast presented by The Pancake Man / Meet the Speakers
  • 9:30 AM | 40 Minutes | Blake Lawrence, opendorse
  • 10:10 AM | 30 Minutes | Ellen Brune, Boston Mountain Biotech LLC
  • 10:40 AM | 15 Minutes | Break
  • 10:55 AM | 40 Minutes | Stephanie Monge
  • 11:35 AM | 40 Minutes | Paul & Stephanie Jarrett
  • 12:15 PM | 60 Minutes | Lunch provided by Chicago Dawgs
  • 1:15 PM | 30 Minutes | Jeet Banerjee, JB Media Force
  • 1:45 PM | 60 Minutes | David Simnick, SoapBox Soaps
  • 2:45 PM | 15 Minutes | Break
  • 3:00 PM | 30 Minutes | Josh Greenberg, Grooveshark
  • 3:30 PM | 30 Minutes | Keith Fix, Blabfeed
  • 4:00 PM | 0 Minutes | Dismissal
Print Friendly


MORE INFORMATION

Dale Eesley

Assistant Professor, Strategy and Entrepreneurship and CIEF Director

Email: deesley@unomaha.edu
Phone: (402) 554-2706